Even voorstellen...

Mijn naam is Simone van der Slot, opgeleid tot pedagoog en paardencoach bij ‘VOEL! Coaching met paarden’.  Samen met mijn paarden begeleid ik kinderen, jongeren, volwassenen en teams graag bij hun ontwikkeling op  o.a. het gebied van zelfbeeld, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en samenwerking. Vanuit eigen kracht gaan we op zoek naar de antwoorden op uw ontwikkelingsvragen.

Na mijn HBO Pedagogiek opleiding en zo’n 10 jaar werkervaring in de jeugddetentie, ambulante hulpverlening en (gesloten) jeugdzorg heb ik een krachtige vorm van hulpverlening ontdekt in het coachen met behulp van paarden. De paarden geven zonder oordeel, zuivere feedback vanuit hun onvoorstelbare sensitiviteit en zorgzaamheid. Om deze waardevolle feedback goed aan u als cliënt te kunnen vertalen heb ik verschillende opleidingen tot paardencoach gevolgd bij o.a. Caprilli Training en Coaching. Omdat het vak constant in ontwikkeling en zeer interessant is, zal ik mij ook in de toekomst blijven ontwikkelen door middel van bijscholingen, workshops en cursussen.

Bent u benieuwd hoe ik er nou toe gekomen ben om vanuit mijn pedagogische achtergrond ook met paarden aan de slag te gaan? Lees dan hier verder over het combineren van vakkennis en passie!